Titanfall PC Videoteszt - Titánesés ezerrel

Mike • 2014-05-15 21:06:40 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


TitanfallHatalmas hírverést kapott a Titanfall, ami nem is meglepő, hiszen azok dolgoztak a titános akción, akik korábban a Call of Duty: Modern Warfare szériát is elstartoltatták. A játék végre megérkezett és bár nem lett olyan forradalmi, mint szerették volna, de még így is remek élmény, persze a maga módján.Titanfall PC VideotesztBár nincs kimondva, de a Titanfall egy ízig-vérig multis lövölde, ahol ugyan kapunk egy kampányt, de az is inkább csak bemelegítésnek számít és ott is valódi játékosok ellen tehetjük próbára tudásunkat és türelmünket.
A játék kétségkívül legnagyobb dobása a titánok szerepeltetése, amikkel könnyedén megfordíthatjuk még a legelveszettebbnek hitt csatát is. Szerencsére a lépegetők lezuhanása után sem kell aggódni, pár pilóta gyorsan elkaphatja őket, főleg ha önjelölt falként robognak az első sorban.


Titanfall


Sajnos azonban semmi sem tökéletes és ez ebben az esetben is igaz: a játékban található tartalom meglehetősen foghíjas, kevés a fegyver és a játékmódok sem épp túl változatosak, ráadásul a pályákból is lehetne több, bár ez utóbbit talán orvosolja majd pár DLC.


TitanfallA Titanfall jött, látott és bár forradalmat nem csinált, azért egy remek játékkal van dolgunk, amibe bőven belelehet ölni pár tucat órát. Az alapok, a váz jól működik, úgyhogy már most várjuk az elkövetkezendő folytatásokat, természetesen több tartalommal és egy pár órányi kampánnyal.


Titanfall


Címkék:  Titanfall, Electronic Arts, Respawn Entertainment, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>