Watch Dogs PS4 Videoteszt - A hackerek mindennapjai

Mike • 2014-06-21 00:12:01 • Rovat: Tesztek


Watch DogsSokat tolták, húzták-vonták, de végül csak megérkezett a Watch Dogs és bár a valódi forradalom elmaradt, így is egy remek kis sandbox játékot kaptunk, amiben bőven van szufla. Remek látvány, hatalmas és hackelhető város, na és persze rengeteg tennivaló, csak aztán győzzünk mindent megcsinálni.Watch Dogs PS4 VideotesztA játék történetével inkább ne foglalkozzunk, tipikus bosszúsztori és bár kapunk pár csavart, korántsem akkora a meglepetés, ellenben hozza a kötelezőt. Ezzel ellentétben a beállítások jók, a szövegek remekül meg lettek írva, a karakterek pedig viszik a hátukon az egész bulit, egyedül talán a főszereplőnk lóg ki kicsit a sorból.
A bejárható Chicago hatalmas és bizony lesz is benne bőven dolgunk, hiszen a főküldetések mellett rengeteg mellékfeladattal is elüthetjük az időnket, ezek között pedig akad pár igencsak megmosolyogtató darab. Szintén kiemelendő még a látvány, de a hangokról sem szabad megfeledkeznünk, bár ez utóbbi most már megszokott a Ubisoft kapcsán.


Watch Dogs


A játék persze nem hibátlan: a fizika meglehetősen érdekes, a műszerfalnézet inkább vicces, mintsem hasznos, az üldözés kicsit frusztráló, a pénz pedig idővel elveszti a lényegét, bár ez utóbbi szinte minden sandbox címben probléma.


Watch DogsA Watch Dogs egy remek játék, kellő tartalommal, szép látvánnyal és egy hihetetlen Chicago-val, de a valódi trónfosztás elmaradt. Ennek ellenére ha szereted a sandbox játékokat, imádod a Ubisoft-ot és a Uplay-től sem kapsz hányingert, akkor nyugodtan próbáld ki a kutyákat, csalatkozni nem igen fogsz bennük.


Watch Dogs


Címkék:  Watch Dogs, Ubisoft, Ubisoft Montreal, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>