CoH2 - The Western Front Armies PC Videoteszt

Mike • 2014-07-09 19:21:49 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Company of Heroes 2 - The Western Front ArmiesVégre hozzánk is befutott a Company of Heroes 2 - The Western Front Armies önállóan is futtatható DLC-je, amiben a keleti zimankó után újra a nyugati meleg vár bakáinkra. Sajnos a kiegészítő kizárólag a multira koncentrál, így aki tartalmas egyjátékos kalandot várt, az bizony csalódni fog.Company of Heroes 2 - The Western Front Armies PC Videoteszt (HD)Új térképek, két új nemzet és megannyi, eddig még soha nem látott egység szerepel az újdonság listáján, ami elsőre kicsit kevésnek tűnhet, de nem kizárt, hogy a jövőben újabb csomagoknak is örvendhetünk, feltéve, ha bírjuk pénztárcával.
Bár az újdonságok aránylag jól sültek el és mind a német, mind pedig az amerikai egységek megteszik a hatásukat, a mesterséges intelligencia továbbra sem tökéletes: rengetegszer kell külön-külön parancsolgatnunk, ami sokszor elvonja a figyelmünket a pálya többi részéről.


Company of Heroes 2 - The Western Front Armies (a kép nagyítható)

Company of Heroes 2 - The Western Front Armies (a kép nagyítható)


A Company of Heroes 2 - The Western Front Armies nem egy rossz kiegészítés, de sajnos az MI hibái, valamint a kevés új nemzet könnyedén elfordíthat minket a vásárlástól. A rajongóknak ennek ellenére kötelező darab, mindenki más pedig kezdje inkább az alappal, aztán utána a határ a csillagos ég.


Company of Heroes 2 - The Western Front Armies


Címkék:  Company of Heroes 2 - The Western Front Armies, Sega, Relic Entertainment, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>