Grid Autosport PC Videoteszt - Rajt-cél győzelem?

R4bbit • 2014-07-17 19:14:54 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Grid AutosportSokan várták, hogy a megosztó második felvonás után a Grid széria harmadik része milyen újdonságokkal képes szolgálni a benzingőz szerelmeseinek. A Grid: Autosport nevet viselő felvonás hozott is meg nem is, mert ugyan a fejlesztők fogadkoztak, hogy messze ez lesz a legjobb része a sorozatnak a végeredmény korántsem lett tökéletes. Öveket becsatolni, tűzálló liberót felkötni. Rajt!Grid Autosport PC VideotesztSokan panaszkodtak néhány bosszantó hibára, amelyek között az egyik legidegesítőbb a mentéseket érintette. Szerencsére a fejlesztők kiadtak egy foltot, amely ezt a hibát javította, így a „save corrupted” feliratok a múlt ködébe vesztek.
Bár az online lehetőségek kicsit karcsúnak tűnhetnek azért a multi egész szépen muzsikál: a „match making” rendszer remekül működik, akár néhány percen belül képes összehozni egy-egy versenyt.


Grid Autosport


A korábbi részekhez hasonlóan ebben a részben is inkább a kanyarokban törhetünk előre, de óvatosan vitézkedjünk, mert az ellenfelek igen jól védik az íveket. A program nagyon előzékenyen kirajzolja az ideális nyomvonalat, azonban ezt a segítséget érdemes fenntartásokkal kezelni, mert a rendszer hajlamos hibás pályára terelni az óvatlan sofőröket.


Grid AutosportA játékban számos pálya és verda helyet kapott: körözhetünk többek között Indianapolis-ban; Okutama-ban; Spa-Francorchamps-ban vagy Dubai-ban olyan kocsik volánja mögött, mint az Audi RS5, Mercedes-Benz SLS AMG GT3, Ford Mustang Boss 302, Dodge Charger R/T vagy a Pagani Zonda Revolución a lista nagyon impozáns.


Grid Autosport


Címkék:  GRID Autosport, Codemasters, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>