Fifa Manager 12 PC Videoteszt - Foci a partvonal mellől

R4bbit • 2011-12-04 10:07:37 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Fifa Manager 12Az Electronik Arts jóvoltából már évek óta élvezhetjük a focit, mint sportot egy másik szemszögből is. A stratégiai feladatok meghozása, a játékosok tréningezése, a klub fejlesztése és haszonnal való kereskedés az amit ebben a játékban el kell végeznünk, ugyanis ez a Fifa Manager 12.Fifa Manager 12 PC Videoteszt (HD)Ez nem az a játék ahol a cseleken, pontos passzolásokon és minél jobb helyezkedésen van a hangsúly, hogy egy látványos lövést követően az ellenfél hálójába pörköljük a bőrgolyót. Itt a kispadon való idegeskedés, szotyizás és a játékosok leteremtése a feladatunk, természetesen a sokkal részletesebb és odafigyelést megkívánó menedzseri tevékenységek mellett. Nem egy hálás feladat videoteszt formájában megosztani veletek a tapasztalatainkat egy olyan játékról, melyben a legnagyobb látványosságot a szimulált meccsek jelentik. Azért igyekeztünk.
A 2012-es Fifa Manager számos javítást és apróbb fejlődést kínál ami sokat lendíthet a komoly üzletemberi ambíciókkal megáldott játékosok megítélésén. A kicsit csinosított 3D-s motor valamint a játékosok mozgását biztosító mesterséges inteligencián elvégzett javítások és a taktikai beállítások kifinomultabb megvalósítása mind jelentősen hozzátesznek az idei végeredményhez (a felújított átigazolási rendszerről sem szabad megfeletkezni). Hihetetlen mennyi lehetőséget kínál, egyszerűen hónapokra képes lekötni az érdeklődőket.


Fifa Manager 12 (a kép nagyítható)

Fifa Manager 12 (a kép nagyítható)


Az idei évre megalkotott Fifa Manager az apróbb javításoknak és finomításoknak köszönhetően egy sokkal élvezhetőbb játékhoz lehet szerencsénk, melynek értékét tovább növeli a Fifa licenszek megléte. Rengeteg lehetőséget kínál így könnyen elveszhetünk a részletekben és csak a türelmes, valóban menedzser lelkületű egyének (valamint a foci megszállottak) fogják igazán élvezni a részletes statisztikákat, kimutatásokat.


Fifa Manager 12


Címkék:  Fifa Manager, Electronic Arts, Videoteszt, PC


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>