Transformers: Rise of the Dark Spark PS4 Videoteszt

Mike • 2014-07-28 12:05:35 • Rovat: Tesztek


Transformers: Rise of the Dark SparkA Transformers: Rise of the Dark Spark hatalmas csalódás lett, főleg annak fényében, hogy a korábbi epizódok mind hozták a kötelezőt, sőt kellemes meglepetésként vonultak be a köztudatba. Ezúttal ez tuti el fog maradni, helyette inkább vihetjük ki a lemezeket a méhtelepre.Transformers: Rise of the Dark Spark PS4 VideotesztA történet nuku, a játékmenet elképesztően fapados, de legalább a multiként funkcionáló horda mód kicsit feldobhatja a kedvünket. Sajnos azonban ez is hamar unalomba fullad, így nem meglepő, ha fél óra játék után leragad a szemünk.
Ez utóbbi egyébként nem is probléma, mert amit a Transformers: Rise of the Dark Spark látvány terén hozni képes, az valami szörnyű. Gyenge textúrák, borzasztó effektek, rengeteg töltés és lineáris pályák szerepelnek az étlapon, úgyhogy mindenkinek jó étvágyat kívánunk.


Transformers: Rise of the Dark Spark


Hogy mondjunk valami jót is a korábban már emlegetett multin kívül, a hangok egész jók, Optimus Prime szinkronja pedig ezúttal is remek lett, bár ez mostanság már nem nagy meglepetés. A zenék is elmennek, de ennyi, tényleg.


Transformers: Rise of the Dark SparkA Transformers: Rise of the Dark Spark-ot senkinek sem ajánljuk, talán csak akkor, ha mazochisták vagyunk és már elfogyott otthon a kötőtű. Az Edge of Reality csúnyán lehúzta a brandet, de így legalább arra a szintre került, ahol a mozifilmek is tanyáznak. Mi azért sajnáljuk.


Transformers: Rise of the Dark Spark


Címkék:  Transformers: Rise of the Dark Spark, Activision, Edge of Realty, PS4, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>