Call of Duty - Modern Warfare 3 PC Videoteszt - Vége a dalnak

DeathEvil • 2011-12-07 22:25:35 • Rovat: Tesztek • Platform: PC


Call of Duty - Modern Warfare 3Az év végi háborús FPS-ek összecsapásának második menetéhez érkeztünk. Az Activision Call of Duty szériájának legújabb darabja és egyben a Modern Warfare sorozat lezáró része nem kevesebbre hivatott mint, hogy 2011 végén is megdöntse a korábbi eladási rekordokat. Reméljük a játék minősége is arányban van az áhított rekord nagyságú bevétellel.Call of Duty - Modern Warfare 3 PC Videoteszt (HD)Neki estünk az új Call of Duty-nak és leteszteltük mit sikerült összerakniuk a fejlesztőknek. Az elvárások nagyok voltak, mivel a Modern Warfare sorozat tökös kampányait nem egyszerű felülmúlni és a multiplayer is már egy kifejezetten magas szinten mozgott a korábbiakban is. Az Infinity Ward széthullása aggasztóan hatott a projektre, de most a videotesztben megvizsgáltuk, hogy mit sikerült megalkotni a Sledgehammer Games, a Raven Software, a Neversoft és Treyarch közreműködésével. Jó szórakozást kívánunk!A kampány rövidségét leszámítva most is hozta a kötelezőt, sőt mi több, még a fő szálat is sikerült úgy megalkotniuk a fejlesztőknek, hogy a korábbi részek történései is értelmet nyernek a kisebb visszautalásoknak köszönhetően, mivel a harmadik rész végére fordulatokat, meglepetéseket és drámát sem nélkülözve egy remek végkifejletben lehet része minden rajongónak. Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy az egymás hegyén-hátán tolongó látványos és olykor rendezett akcióbetéteket nélkülözésére sem leszünk rászorulva.


Call of Duty - Modern Warfare 3


Multiplayer szekciót vizsgálva bizony azt kell megállapítanunk, hogy most is minden rendben van. Hatalmas újításokra nem kell gondolni, csak mindent finomítottak, tökéletesítettek.

SpecOps mód: A korábbról már ismert küldetések, melyek híresek voltak brutális nehézségükről és kihívásukról most is visszatérnek, de ezúttal kiegészülnek egy Survive móddal. A máshol Horda néven futó túlélős móka itt is hihetetlenül addiktív és élvezetes. Változatos ellenség felhozatallal, vásárolható fegyverekkel, bombákkal és légi támogatással egy egészen taktikus harcra való berendezkedést teremt meg akár kooperatív módban is egy barátunkkal.

Multiplayer: Ebben a szekcióban inkább csak megfontoltabb, apróbb változtatásokkal találkozhatunk mint a fejlődési rendszer tökéletesítése, de azért két újabb játékmódhoz is lehet szerencsénk.
Kill Confirmed: Ebben a Team Deathmatch-re hajazó módban nem elég megölnünk az ellenfelünket, hanem a pontért még a dögcéduláját is be kell zsákolnunk. Így a szemfülesebb játékosok a saját csapattárs holtestéről felkapva a dögcédulát egy ponttal megrövidíthetik az ellenséget.
Team Defender: A Capture the Flag egy variánsa, ugyanis itt az ellenség zászlaját birtokló csapat dupla pontot kap a gyilkolások után aminek köszönhetően egy összetartóbb csapatként kell majd együttműködnünk a jobb eredmények eléréséért.


Call of Duty - Modern Warfare 3


Szerencsére találni a kicsit már elmaradott látvány révén többen örülhetnek annak, hogy elfogadható sebességgel tudják élvezni a Call of Duty játékokat már évek óta egy gyengébb konfigurációkon is. Ez most sincs másként, a gyengébb gépünk és a laptopunk is szinte már folyamatos képfrissítési értékkel tudta futtatni a játékot 1920x1080-as felbontásban és maximális grafikai beállítások mellett. A tökéletes futtatáshoz pedig csak minimálisan kell a grafikai értékeken változtatni ami a látvány terén szemmel láthatóan szinte nem is jelentkezik, ellenben az FPS-ek száma már nem esik majd sehol a minimális 30-as érték alá.


Call of Duty - Modern Warfare 3 hardveres táblázat


A Modern Warfare 3-mal lezárult egy patinás sorozat az Activision Call of Duty égisze alatt, mely végig egy kiegyensúlyozott színvonalat képviselt annak ellenére is, hogy jelentősebb látványbeli fejlődést nem tudott felmutatni. A grafikai lemaradást azonban mindig kompenzálta látványos akciókkal, monumentális szituációkkal és a pörgős, zúzós multiplayerrel, minek eredményeként az évtized egyik legmeghatározóbb fencsájza lett a Call of Duty (mely anyagilag is jelentős eredményeket tudott felmutatni). Remélem a háttérben már dolgoznak valami újon és forradalmin.

Call of Duty - Modern Warfare 3


Call of Duty - Modern Warfare 3 PC házhoz megy 11.500 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!

Call of Duty - Modern Warfare 3 PS3 házhoz megy 12.500 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!

Call of Duty - Modern Warfare 3 Xbox 360 házhoz megy 11.990 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!

Call of Duty - Modern Warfare 3 Wii házhoz megy 11.990 Ft-ért a Konzolok szervizétől. Ki ne hagyd!


Címkék:  Call of Duty, Modern Warfare, Activision, PC, Videoteszt


lap teteje

 

rogue

 

Heti hírek

 

Facebook csatornánk

 

Szavazás

<a href="http://www.sodahead.com/entertainment/mi-a-velemenyed-az-oldalrol/question-2185987/" title="Mi a véleményed az oldalról?">Mi a véleményed az oldalról?</a>